Plastinderskærme

Heldækkende plastinderskærme er kendetegnet ved, at de dækker den størst mulige del af hjulkassen og mest muligt af skærmkanten. Det betyder, at næsten alle kroge og kanter bliver dækket og dermed beskyttet mod påvirkning fra hjulsprøjt med eventuel saltvand og grus, hvor ved en rusthæmmende virkning opnås.

Da grus og sten nu ikke kan ramme selve metaldelen (hjulkassen), vil støjniveauet blive lavere. Afprøvning hos FDM af en Hyundai Getz med monterede plast inderskærme viste, at den oplevede støj på bagsædet  blev halveret - de virker altså støjdæmpende med større komfort til følge.

Fordi lakken på skærmkanterne ikke bliver sandblæst af grus fra hjulene, kommer der som en sidegevinst heller ingen lakskader på kanterne. Bilen vil derfor holde sig pæn meget længere.

Filtinderskærme er en opfindelse, som flere og flere bilmodeller udstyres med til støjdæmpning. De er udmærkede støjdæmpere, men de er katalysator for rust, i det de efter nogen tids hjulsprøjt bliver raspet op af småsten fra vejen og derfor begynder at suge vand. Nogle filtinderskærme er fremstillet af så uegnet materiale, at de suger vand allerede som helt nye. Filtskærme bør udskiftes til plastinderskærme, hvis det er muligt.

FAKTA: En bil, der tidligt er forsynet med heldækkende plastinderskærme kombineret med en grundig rustbeskyttelse, vil bevare et pænt ydre og en god brugsværdi i mange år.

1 sæt for- eller bagskærme koster kr. 1.395,00 inkl. moms/montering. GRATIS montering i forbindelse med rustbeskyttelse.

Beskyttelse af skærmkanter

beskyttelse af skærmkanter

 

Fedtfyldt skærmkantbeskytter der effektivt beskytter mod stenslag og rustdannelser på skærmkanten.

Pris monteret medens du venter: kr. 375,- inkl. moms.

I forbindelse med PAVA Behandling er prisen kun kr. 275,-