Viden om rustbeskyttelse

Her på siden finder du information omkring rustbeskyttelse og undervognsbehandlingerne fra PAVA.
Er du i tvivl om, hvornår du skal rustbeskytte din bil, eller hvilken rustbeskytelse din bil skal have? Eller vil du gerne vide, hvor ofte din bil skal have en rustbehandling?

Har du flere spørgsmål, som ikke er besvaret her eller er der andre områder, du ønsker belyst, så er du velkommen til at skrive og spørge. Vi vil gøre alt for at svare på dine spørgmål omkring rust, vi er nemlig eksperter i rustbeskyttelse.

El- og hybrid

Det barske danske klima er hårdt ved din bil – ligegyldigt om det er en elbil, hybridbil, benzin eller dieselbil.

Læs mere

PAVA-behandling af din bil

Er du i tvivl om, hvilken type af rustbehandling din bil skal have, kan du læse mere om, hvilken undervognsbehandling der passer bedst til din bil.

Sidegevinster og andre fordele

Kan rustbeskyttelse betale sig? Virker undervognsbehandlinger overhovedet? Er rustbeskyttelse ikke bare en gave til bilens kommende ejere?

Rustbeskyttelse er god investering i din bil

Test og resultater

PAVA Fabriksgaranti er gratis for dig som bilejer. Garantien gælder uanset tidspunkt for de forskellige rustbehandlinger og antallet af rustbehandlinger – og er således uafhængig af øvrige PAVA-garantiordninger.

Fabriksgaranti

Hvorfor ruster din bil?

Rust, eller korrosion, er en kemisk forbindelse, der opstår, når jern eller jernholdige materialer kommer i forbindelse med vand og ilt.

Hvorfor ruster din bil

Kontrolordning

For at sikre så høj standard som muligt på vores behandlinger og for at give dig det bedste produkt, er alle PAVA Centre underlagt vores egenkontrol og kvalitetskontrol i samarbejde med vores uvildige samarbejdspartner Dansk Karrosseriteknik.

PAVA Kontrolordning

Vedligeholdelse af din bil

Det er ikke kun vejsalt, vintervejr og regnvand, der får din bil til at ruste. Det er også en kombination af de mange luftfugtigheds- og temperaturskift, der konstant opstår i vores klima – og som danner fugt.

Vedligeholdelse af din bil

Datablade på vores produkter

Her kan du finde datablade på et udvalg af vores produkter. Har du spørgsmål eller mangler yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os. 

Datablade